/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Când va ajunge focul haric în Republica Moldova

missing
30 aprilie 2021, ora 22:52

Lumina Sfântă de la Ierusalim va ajunge în Republica Moldova mâine, la ora 20:00. Anunțul a fost făcut de Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldovei. 

„Această Lumină este un dar special, un dar deosebit pe care Mântuitorul Iisus Hristos, Lumina lumii îl dăruiește celor care păstrează dreapta credință și Îl iubesc pe El. De aceea, Lumina de la Ierusalim a fost numită o minune a Ortodoxiei, care se săvârșește în fiecare an la Biserica Sfântului Mormânt, la Mormântul Învierii Mântuitorului Iisus Hristos. În seara zilei de sâmbătă, 1 mai, ora 20.00, Sfânta Lumină va fi întâmpinată la Aeroportul Internațional Chișinău, de unde va fi împărţit preoţilor şi credincioşilor”, se arată pe pagina Mitropoliei.

Totodată, se precizează că, în noaptea de Înviere, Sfânta Lumină va ajunge în toate parohiile și mănăstirile din cuprinsul Bisericii Ortodoxe din Moldova.

În acest an, Paștele este sărbătorit pe 2 mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram