/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ În lipsa asfaltului de calitate europeană, autoritățile municipale spun că au găsit o soluție pentru plombarea gropilor

29 aprilie 2021, ora 23:13

În lipsa asfaltului de calitate europeană, care ar putea fi produs abia pe la mijlocul lunii mai, autoritățile municipale au găsit o soluție pentru plombarea găurilor din asfalt. Este vorba despre așa-numita metodă de injectare. Problema este, însă, că nu toate pot fi astupate, ci doar cele de mici dimensiuni. Potrivit directorului EXDRUPO, deocamdată, municipalitatea are bani doar pentru aceste lucrări. Șoferii sunt, însă, nemulțumiți și spun că impozitele le plătesc la timp, dar calitatea drumurilor este din ce în ce mai proastă.

Acum câteva zile, primarul Ion Ceban a anunțat că, în capitală, a început acoperirea prin injectare a găurilor mici din asfalt. Astăzi, am surprins și noi câțiva muncitori de la Exdrupo, care plombau o porțiune de drum. Aceștia spun că lucrările sunt destul de eficiente.

Acest bărbat susține că doar astăzi mai multe persoane au rămas în pană din cauza acestei gropi imense.

Șoferii se arată indignați de starea drumurilor și spun că s-au săturat de traseele pline de gropi.

Directorul Regiei municipale “EXDRUPO”, Sergiu Tomiță, a declarat că, deocamdată, se vor acoperi doar gropile mici, iar în timpul apropiat urmează să fie soluționată și problema gropilor mai adânci.

Totodată, șeful Regiei “EXDRUPO” a spus că Primăria nu dispune de suficiente finanțe pentru a repara drumurile în întregime, deoarece astfel de lucrări necesită sume colosale.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram