Irina Vlah a discutat cu familiile a cinci medici, care au decedat de Covid-19: Vor primi câte 50 de mii de lei ajutoare
Guvernatoarea Găgăuziei, Irina Vlah, s-a întâlnit cu membrii familiei a cinci lucrători medicali, care au decedat din cauza Covid-19. Bașcana a transmis condoleanțe rudelor lucrătorilor medicali care și-au pierdut viața în lupta împotriva epidemiei.
Foto: UNIMEDIA
Irina Vlah a menționat decizia autorităților găgăuze de a acorda asistență financiară familiilor lucrătorilor medicali, alocând câte 50 de mii de lei.

„Suntem extrem de recunoscători tuturor profesioniștilor din domeniul medical care s-au dedicat luptei împotriva epidemiei și au primit lovitură directă. Suntem deosebit de obligați să mulțumim celor care și - au pierdut viața salvându-i pe alții-acesta e un exemplu de umanitate pe care noi trebuie să-l apreciem și să-l memorizăm”, a menționat Bașcana UTA Găgăuzia.

Asistență financiară au primit familiile a doi medici, a două asistente medicale și un asistent de laborator, care au decedat în urma infecției cu coronavirus.




Pub