(video) Ciocoi, la ședința Guvernului: Îndemn întreaga echipă să nu ne lăsăm antrenați în disputele politice. În demisie cum suntem, trebuie să ne facem datorie până la capăt
17:02 „Rog să ne ocupăm de mandatul pe care îl exercităm în continuare și îndemn întreaga echipă guvernamentală să nu ne lăsăm antrenați în disputele politice. Executivul așa cum suntem în demisie, dar trebuie să ne facem datorie până la capăt și să menținem administrarea curentă a treburilor statului până la ajungerea politicului la un liman într-o formă sau alta”, a declarat Ciocoi, la finalul ședinței.
Foto: captură de ecran

16:56 Va fi creat un registru de stat de evidență a vaccinării.

16:51 Agenției Proprietății Publice, din fondul de rezervă al Guvernului, va aloca 19700,00 euro pentru plata serviciilor de expertiză, a martorilor, precum și suma echivalentă în lei a 1075,39 euro pentru plata serviciilor de stenografiere, propuse de Biroul Asociat de Avocați „Buruiană & Partners” în procesul de apărare a intereselor statului în cauza de arbitraj investițional internațional Komaksavia Airport Invest LTD împotriva Republicii Moldova.16:47 Agenției Proprietății Publice, din fondul de rezervă al Guvernului, va aloca 19700,00 euro pentru plata serviciilor de expertiză, a martorilor, precum și suma echivalentă în lei a 1075,39 euro pentru plata serviciilor de stenografiere, propuse de Biroul Asociat de Avocați „Buruiană & Partners” în procesul de apărare a intereselor statului în cauza de arbitraj investițional internațional Komaksavia Airport Invest LTD împotriva Republicii Moldova. 

16:49 Miniștrii au aprobat Raportul privind controlul de stat asupra activității de întreprinzător pentru anul 2020.

16:45 A fost aprobat Cadastrul funciar conform situaţiei la 1 ianuarie 2021, cu suprafaţa totală de 3 384,7 mii hectare, inclusiv terenuri irigate – 217,94 mii hectare, terenuri desecate – 58,20 mii hectare.

16:42 Miniștrii au votat pentru modificarea punctului 62 din Regulamentul cu privire lamodul de stabilire și plată a alocațiilor lunare de stat unor categorii de populație, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 470/2006.

16:38 Ministerul Finanțelor va aloca, din contul mijloacelor financiare prevăzute în bugetul de stat pe anul 2021, autorităților administrației publice localesuma de 1121224,0 lei pentru restituirea valorii bunurilor prin achitarea de compensații persoanelor supuse represiunilor politice. 

16:36 Ministerul Finanțelor va aloca, din contul mijloacelor financiare prevăzute în bugetul de stat pe anul 2021, autorităților administrației publice localesuma de 1121224,0 lei pentru restituirea valorii bunurilor prin achitarea de compensații persoanelor supuse represiunilor politice. 

16:34 Miniștrii au aprobat regulamentul privind subvenționarea locurilor de muncă.

16:32 „Reieșind din circumstanțele politice din țară și o dată cu anularea stării de urgență în țară urmează să convocăm CNESP pentru a reitera niște restricții necesare în menținerea dinamicii pozitive care s-a înregistrat în ultima perioadă. sper că și colegii de la Minister o că susțină această propunere. Dacă nu astăzi, mâine trebuie neapărat să convocăm CNESP pentru a veni cu măsuri sanitare noi pentru a menține dinamica pozitivă”, a declarat Ciocoi.

Miniștrii interimari se întrunesc în ședință. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și unul cu privire la cadre.



Pub