23:18:46 28.03.2024
Stiri

VIDEO // NGM Company crește viitorii CAMPIONI ai R. Moldova. Medaliații de la Campionatul European de haltere au fost RĂSPLĂTIȚI: „Orice apreciere a unui sportiv este o motivație pentru el ca să continue mai departe”

Actualitate 29.04.2021 10:57 Vizualizări4242 Autor: Ziarul National
VIDEO // NGM Company crește viitorii CAMPIONI ai R. Moldova. Medaliații de la Campionatul European de haltere au fost RĂSPLĂTIȚI: „Orice apreciere a unui sportiv este o motivație pentru el ca să continue mai departe”


NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, continuă tradiția de a premia performanțele sportivilor din țara noastră. De această dată, de premii bănești s-au învrednitic halterofilii care au cucerit medalii de aur, argint și bronz la Campionatul european, desfășurat recent la Moscova, dar și antrenorii lor. Elena Câlcic și Daniel Lungu au primit câte 10 mii de lei, iar Marin Robu – 7 mii de lei.

Elena Cîlcic a revenit de la Campionatul european de seniori cu trei medalii – aur la proba aruncat, bronz la aruncat și medalia de argint în clasamentul general. Sportiva spune că nu s-a așteptat să fie premiată de NGM Company și este foarte recunoscătoare pentru acest suport financiar.

La rândul său, Daniel Lungu, care a luat aurul la Campionatul European, a menționat că suma de 10 mii de lei îi va prinde foarte bine pentru reabilitare după competiție, care a fost foarte grea.

Acest lucru este confirmat și de Marin Robu, vicecampion european.„Pentru noi a fost cea mai grea competiție de până acum. Toți sportivii au fost într-o condiție fizică foarte bună. Mulțumim frumos pentru susținere. Orice apreciere a unui sportiv este o motivație pentru el ca să continue mai departe”, a declarat performerul.

Și pentru că victoriile sportivilor reprezintă un merit și al antrenorilor, NGM Company a oferit premii și pentru cei care i-au descoperit și îndrumat spre podium.

„Noi știm că rezultatele pe care le arată sportivii, reprezintă, de fapt, și munca antrenorilor. Ne face o deosebită plăcere să le răsplătim rezultatul. Vă mulțumim pentru că îi încurajați și aveți grijă ca ei să urce pe podium cât mai des”, a declarat reprezentantul NGM Company, Alexandru Gîscă.

La rândul său, președintele Federației de haltere spune că asistența oferită de mediul de afaceri pentru sportul de performanță este o apreciere și pentru promovarea imaginii țării noastre pe arena internațională.

„Susținerea sportivilor de către Loteria Națională este o apreciere a muncii, efortului pe care fiecare sportiv și antrenor îl depun zilnic. E o semnificație dublă – o apreciere și respect pentru ceea ce ei fac”, a explicat Antonio Conflitti.

Este de menționat că Elena Cîlcic și Marin Robu sunt bursieri ai NGM Company, prin intermediul Comitetului Național Olimpic și Sportiv. În total, pentru pregătirea olimpicilor moldoveni pentru jocurile de la Tokyo, compania a oferit 1,2 milioane de lei. Iar sportivii care vor cuceri medalii vor primi câte 250 de mii de lei pentru fiecare distincție de bronz, 500 de mii de lei pentru argint și 1 milion de lei pentru fiecare medalie de aur.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md