(video) Urmărește LIVE primul eveniment din acest an a proiectului „Dacă rămân acasă, merg la…”. Astăzi vorbim despre facultatea de Litere

Screen Shot 2021-04-29 at 17.03.01

Vrei să-ți continui studiile la o universitate din Moldova, dar te pierzi prin informațiile oferite de site-urile oficiale ale universităților și nu știi la ce să te aștepți? Nu ai idee ce cursuri vei studia, unde vei putea face stagiul de practică, unde te vei putea angaja după absolvire și ai multe alte întrebări fără răspuns? Echipa #diez vine și în acest an cu 10 evenimente online, la care vor participa câte trei invitați – un profesor, un specialist și un student – care îți vor răspunde la întrebările care te frământă despre o anumită specialitate. De aceea, astăzi, 29 aprilie, alături de trei invitate speciale, îți răspundem la toate întrebările legate de facultatea de Litere. Urmărește mai jos evenimentul LIVE. 

În acest an, de asemenea, continuăm evenimentele noastre online, așa încât să rămânem cu toții în zona de siguranță. De aceea, ești binevenit în LIVE-ul difuzat pe pagina noastră de Facebook (#diez, versiunile română și cea rusă), pagina de Facebook MAIB și Educație Online să afli cât mai multe detalii despre facultatea de Litere!

În calitate de invitate, le avem pe următoarele profesioniste:

# Iuliana Zaporojan – studentă la Facultatea de Litere, USM. Este omul în ochii căruia se reflectă dragostea pentru simplitate și frumos.
# Adriana Cazacu – filologă, literată, decană a Facultății de Litere a Universității de Stat din Moldova. Activează în învățământul universitar, în cadrul facultății în care a studiat, de mai bine de un sfert de veac. Profesoară prin vocație și prin formație, consideră că a făcut cea mai bună alegere în viață optând pentru o carieră în domeniul de formare profesională – Limbi și literaturi.
# Radmila Popovici – „o inimă înflorită într-un vârf de lance”. Absolventă a Facultății de Litere a USM. Poetă, scriitoare, textieră, membră a Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova și din România. Autoare a sute de versuri pentru melodii devenite populare atât în țara noastră, cât și peste Prut, precum și de versuri pentru spectacole de muzică și teatru.

Te așteptăm să te alături discuției noastre online și îți comunicăm că poți adresa întrebări în comentariile de la live!

Proiectul „Dacă rămân acasă, merg la…” este realizat în parteneriat cu Moldova Agroindbank și Educație Online.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente