(video) Noile autobuze MAZ care vor circula prin capitală vin cu motor Mercedes Euro 5, tracţiune spate şi climatizare automată

Acum câteva ore Primăria municipiului Chişinău a anunţat că producătorul din Belarus – MAZ – a fost desemnat câștigător al concursului pentru achiziționarea a 100 de autobuze noi pentru completarea parcului urban. Uzina din Minsk a propus cea mai avantajoasă ofertă cât privește raportul dintre preț și calitate.

Un autobuz urmează să fie achiziționat la un preț de 116.000 de euro bucata și are un termen de garanție de 72 de luni. În perioada garanției, MAZ va asigura deservirea autobuzelor din surse proprii.

Am căutat să aflăm ce fel de model de autobuz va circula pe străzile capitalei şi iată un răspuns oficial. Este vorba despre versiunea MAZ 203016, un autobuz din categoria M3, anul producţiei 2021, care are o capacitate totală normală de 102 pasageri. Dispune de tracţiune spate, suspensie pneumatică şi un motor diesel marca Mercedes-Benz (7.2 litri, 326 CP, 1.200 Nm de cuplu la 1.200-1.600 rpm) care corespunde standardului de emisii Euro 5.

https://youtu.be/o6CoLG8ilbs

Poţi vedea ce alte dotări va avea din documentul ataşat:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/