(video) Programul TECHART GrandGT continuă să fie oferit şi pentru Porsche Panamera facelift

Atelierul de tuning TECHART a relansat programul GrandGT, fiind acum adaptat pentru modelul actualizat Porsche Panamera facelift. Acesta s-a bucurat de un succes deosebit, fiind unul dintre cele mai solicitate dintre toate pachetele şi serviciile oferite pentru personalizarea automobilelor mărcii germane.

https://youtu.be/cfXmDi1fRR8

Caracteristici cheie:

  • Pentru orice model Panamera sau Panamera Sport Turismo se oferă un TECHART Aerokit, care include noi bare de protecţie printre altele. Extensiile dinamice ale arcurilor roților și un șorț frontal distinct cu un separator integrat domină vederea impresionantă din față. Iar un aerodinamic Front Spoiler II, cu prize de aer mai mari, optimizează fluxul de aer către intercoolere și crește performanţa de răcire a sistemului de frânare.
  • Capota nouă TECHART Aero – realizată în întregime din fibră de carbon – oferă sportivitate pură. Include două linii proeminente și un powerdome cu o priză centrală de aer.
  • Vederea laterală masculină subliniază linia de design caracteristică programului GrandGT cu extensiile integrate ale arcurilor roțiilor. Acestea fiind adăugate, măresc lăţimea maşinii cu 50 de mm pe puntea din faţă şi cu alţi 80 de mm pe cea din spate.
  • Partea posterioară agresivă este remarcată de prizele de aer integrate în extensiile arcurilor roţilor, un difuzor cu patru aripioare distinctive și terminaţii duble de eşapament, din titan, acoperite cu fibră de carbon. Un TECHART Rear Spoiler II pentru modelele sedan poate fi realizat din fibră de carbon sau vopsit în culoarea caroseriei.
  • În particular pentru modelele Panamera GTS şi Turbo S se oferă modificări de ordin tehnic. Printr-un chip tuning TECHART TECHTRONIC, la apăsarea butonului ce activează modul Sport, puterea totală a modelului Turbo S creşte cu 90 CP şi 130 Nm, până la 720 CP şi 950 Nm. Face 0-100 km/h în 3.0 secunde (-0.1 s), 0-200 km/h în 10.5 secunde (-0.7 s). Viteza maximă este limitată la 315 km/h.
  • Pentru Panamera GTS puterea poate fi mărită cu până la 180 de CP, iar cuplul cu 150 Nm, pentru un total de 660 CP şi 770 Nm. Sprintul 0-100 km/h îl poate face astfel în 3.4 secunde (cu o jumătate de secundă mai repede decât modelul de serie), iar 0-200 km/h în 12.3 secunde (-2.8 s). Viteza maximă este limitată la 305 km/h.
  • Pe partea de jante se oferă unele Formula VI din aluminiu forjat de 22 inci (în anvelope 285/35 ZR 21 pe faţă şi 335/30 ZR 21 pe spate), Formula V cu 20 de spiţe şi în format de 22 inci sau Daytona II în mărime de 22 inci. Fiecare jantă poate fi vopsită într-o culoare sau mai multe culori la alegere, poate avea un finisaj mat, lucios ori satinat, pot include accente decorative în culori selectabile individual, etc. Şi etrierele de frână pot fi individualizate cu un strat rezistent la temperaturi ridicate, în culori personalizate.
  • Iar pentru habitaclu se oferă opțiuni nelimitate de individualizare. Interiorul lucrat manual poate fi înfrumusețat cu materiale de înaltă calitate și accente speciale în orice măsură dorită. Aceasta cuprinde un amestec sportiv de piele perforată și Alcantara, perforaţii, cusături contrastante, logouri gofrate sau brodate, etc.
  • TECHART este bine cunoscut şi pentru individualizarea volanelor. Opțiunile pot include un comutator de mod de conducere personalizat, șuruburi în culori contrastante, suprafețe vopsite, segmente din piele și Alcantara, precum și garnituri din fibră de carbon, cusături și perforații, etc. Bineînțeles, sunt menținute caracteristicile standard, cum ar fi multifuncționalitatea, padele de comutare a treptelor sau încălzirea sa.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/