fbpx

horoscop | Previziunile astrelor pentru luna mai: Zodiile care vor avea noroc în dragoste și carieră

Ne aflăm în pragul unei noi luni, un nou capitol al acestui an, și ultimul al acestei primăveri. Astrele ne prezic evenimente interesante, schimbări pe plan profesional și răsturnări de situație în relațiile amoroase. Vezi mai jos cum va fi luna mai pentru tine, potrivit astrologilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Pentru Berbec, luna mai 2021 poate fi considerată o adevărată lună a iubirii, iar buna-dispoziție a acestei zodii va fi înfloritoare și molipsitoare. Ești mai îndrăgostit ca niciodată în această lună de natură, de ce este în jurul tău, de partenerul/partenera de viață și te concentrezi pe a petrece cât mai frumos și interesant timpul împreună. Da, ești un pic demotivat (a) la locul de muncă și propriile nevoi emoționale vor fi în centrul preocupărilor tale, dar acest lucru nu încurcă și nici nu deranjează pe nimeni. Din contra! La job, totul merge strună. Îți rezolvi sarcinile cu spor și în record de timp, iar lucrurile par pur și simplu a se lega de la sine, chiar și când vine vorba de idei noi sau noi afaceri.

Taur

Influența Soarelui asupra zodiei Taur este una benefică în luna mai, iar Jupiter își joacă și el rolul său legat de viitorul acestei zodii așa că să nu te mire dacă găsești rezolvare unor frământări sau probleme mai vechi. Mai multe, reușești să îți finalizezi niște obiective stabilite în urmă cu câteva luni, să îți refaci veniturile sau să depășești niște pierderi mai vechi, iar acest lucru să îți dea speranța unui nou început financiar alături de persoana iubită. Intervenția lui Venus aduce chiar ideea unei logodne sau căsătorii în peisaj, iar Marte pune multă energie și pasiune în jocul iubirii.

Gemeni

Mercur și Venus sunt de partea voastră și vă îmbunătățesc calitățile de lider și prestanța astfel încât vă va fi extrem de ușor să vă motivați echipa și să cooperați excelent cu membrii acesteia. Prima săptămână a lunii mai 2021 vă poate aduce un mic regres financiar și anumite amânări ce nu țin de voi, dar reușiți să vă dați cu un pas în spate și să vedeți lucrurile în mod obiectiv, dintr-o altă perspectivă. În restul lunii, vă reechilibrati financiar și chiar obțineți câștiguri suplimentare.

Rac

Pe plan personal, cu Soarele în Taur, atenția voastră se va învârti în mare măsură în jurul rudelor și al persoanelor apropiate, iar gândurile voastre se vor îndrepta către ei într-un mod activ. Chiar dacă în trecut ați mai avut momente în care ați acționat egoist, concentrându-vă mai mult pe propriile nevoi și dorințe, acum ieșiți din acest cocon și îi răsplătiți pe cei dragi cu devotamentul și afecțiunea voastră. La rândul lor, aceștia vă sprijină în demersurile voastre de viitor de a achiziționa o proprietate sau un teren, posibil chiar o mașină etc.

Leu

Fie că este vorba de propria sănătate, de aducerea pe lume a unui copil sau de niște conversații cu adevărat înălțătoare, prima parte a lunii mai 2021 aduce unele vești cu adevărat bune pentru zodia Leu. Acestea îi vor influența Leului viitorul în perioada următoare de timp și îi vor crește oportunitățile de a-și îmbunătăți viața, sănătatea și relațiile cu ceilalți. Cea de-a doua săptămână a lunii mai, grație lui Venus, vă face să fiți mai afectuoși și mai iubitori față de soț sau persoana iubită și să o copleșiți cu căldura sentimentelor voastre.

Fecioară

Luna mai este o perioadă înfloritoare pentru zodia Fecioara din perspectivă profesională. Aveți un avânt fantastic de a vă demonstra punctul de vedere, de a vă implementa noile idei și de a-i convinge și pe ceilalți de genialitatea lor. Cu meticulozitate, seriozitate și multă putere de muncă chiar reușiți să faceți acest lucru, iar spre sfârșitul lunii este posibil să primiți și niște laude în mod public, în fața celorlalți sau pe rețelele de socializare.

Balanță

La locul de muncă, perioada lunii mai este una constantă și lipsită de evenimentele care se preconizau la începutul ei. Pentru nativii Balanță care lucrează în domeniul comerțului sau al afacerilor, luna mai poate aduce anumite stagnări sau insuficiente fonduri pentru a lansa o nouă idee de afacere. Vei avea încă puțin de așteptat până în iunie când astrele sunt mai favorabile acestui aspect. Educația în schimb primează în luna mai și oportunitățile de a crește și a evolua în acest sens, acumulând cunoștințe noi sau învățându-i pe ceilalți, sunt fantastice. Dacă vă angajați în anumite competiții sau concursuri, veți obține niște rezultate fabuloase și admirația multora.

Scorpion

Jupiter aduce și el anumite schimbări pozitive în a doua jumătate a lunii mai, mai ales pe plan familial, ceea ce vă ia o piatră de pe suflet și vă simțiți nespus de ușurați. La locul de muncă, instinctele voastre funcționează excelent, iar inițiativele voastre anterioare devin extrem de apreciate. Sunteți recompensați în mod direct cu o mărire de salariu sau niște bonusuri financiare binemeritate. Nativii Scorpion single se angajează în anumite interacțiuni cu o persoană de sex opus, doar că acestea se pot dovedi ca având și o latură karmică, ceea ce le poate face dificile pe viitor.

Săgetător

Luna mai 2021 este pentru zodia Săgetător o gură de aer proaspăt și de liniște. Ai muncit enorm în ultima perioadă și eforturile depuse au început să se facă resimțite așa că simți nevoia să te detașezi un pic și să te reintorci și către propria persoană. Da, încă te așteaptă multe responsabilități, proiecte și angajamente, dar le pui puțin pe pauză astfel încât să ai timp să îți tragi sufletul, să te regenerezi și să îți reîncarci bateriile. Nu este deloc exclus să te angajezi în mici excursii sau călătorii fie singură, fie alături de persoana iubită, o persoană apropiată sau un coleg.

Capricorn

La nivel relațional, comunicarea cu partenerul de viață este excelentă în luna mai pentru nativii Capricorn. Acesta vine cu idei noi de activități și planuri de făcut în doi și învățați din nou să vă relaxați împreună și să vă bucurați unul de celălalt. Vă simțiți înrădăcinat și împuternicit să vă exprimați afecțiunea și tandrețea față de partener, dar și sexualitatea. Să nu vă mire dacă se anunță o nouă sarcină în această perioada, iubirea este înfloritoare, iar fertilitatea crește și ea în astfel de circumstanțe.

Vărsător

În sfârșit, limitările și restricțiile care parcă vă urmeau chiar și în aspectele cele mai nesemnificative ale vieții de zi cu zi se evaporă. Vă simțiți mulțumiți și plini de satisfacție, aliniați cu universul care a cooperat cu voi pentru a vă îndeplini visurile, indiferent de amânările și obstacolele care s-au interpus în drumul vostru. Vă simțiți ușurați, de parcă ați avea aripi și doriți să celebrați și să sărbătoriți luna întreagă.

Pești

Luna mai 2021 poate fi o lună solicitantă pentru nativii Pești angajați în câmpul muncii, cu multă alergătură și chestiuni practice de rezolvat. Este posibil ca unii dintre aceștia chiar să își mute biroul sau să își mute locuința cu totul. Cei care își doreau să lucreze în străinătate sau să se mute permanent acolo, își pot vedea visul cu ochii în această lună căci primesc o propunere de job foarte bună și avantajoasă din punct de vedere financiar. Vă ajută și recomandările unor prieteni aflați în niște poziții cheie. Aceștia vă prezintă celorlalți într-o lumină bună și favorabilă, ceea ce este și adevărat, evident, căci sunteți o persoană extrem de competentă și serioasă, cu multe abilități.

Articole asemănătoare

Back to top button