/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/FOTO/ Mai multe lalele, plantate recent pe strada Albișoara, au fost tăiate de persoane necunoscute

missing
29 aprilie 2021, ora 21:35

Mai multe flori amenajate pe strada Albișoara din Capitală au fost rupte de persoane necunoscute. Imagini de la fața locului au fost postate pe Facebook de edilul Capitalei, Ion Ceban. 

Astfel, primarul Capitalei a menționat că persoanele care au tăiat florile vor fi amendate.

„Vandalizarea bunurilor capitalei! Intenționat au fost rupte florile amenajate recent pe strada Albișoara. Am rugat organele de drept să vadă înregistrările camerelor de supraveghere din preajmă, iar cei care se fac vinovați să fie amendați și numele lor să fie făcut public. Oamenii trebuie să-și cunoască „eroii”. Cât timp nu se va respecta munca realizată de către reprezentanții municipalității, nu vom avea parte de un oraș frumos și îngrijit”, a scris primarul Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Florile au fost amenajate recent, la fel ca și în alte sectoare ale Capitalei.

Foto: Ion Ceban/Facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram