image
Sursa foto: chișinău.md

Un bărbat din Republica Moldova, bolnav de COVID, a fost găsit decedat într-un apartament din Galați

Un bărbat de 49 ani, din Republica Moldova, bolnav de COVID, a fost găsit decedat, luni seara, într-un apartament închiriat din municipiul Galaţi, informează purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

Potrivit acestuia, bărbatul refuzase să se interneze, deşi soţia lui, şi ea bolnavă de COVID, a acceptat să meargă la spital.

„Bărbatul de 49 de ani avea cetăţenie moldovenească. Împreună cu soţia lui stătea la Galaţi în chirie. Pe 18 aprilie, el şi soţia au fost testaţi. La testul rapid, ea a avut rezultat pozitiv, el negativ. Totuşi, el avea simptome, de aceea i s-a făcut test PCR. Rezultatul a venit a doua zi, era pozitiv. Ea a mers la spital unde a fost internată, el a refuzat internarea, a stat acasă”, a precizat Mihai Polinschi, citat de Agerpres.

Administratorul blocului a alertat autorităţile, iar pompierii au spart uşa apartamentului şi au găsit cadavrul bărbatului, informează g4media.ro.

„Administratorul a mers la el la uşă duminică, se vedea că se simte rău. Luni l-a căutat din nou şi, pentru că nu a răspuns, a sunat la 112. Uşa a fost spartă, bărbatul a fost găsit decedat în casă. Cauza morţii va fi stabilită în urma autopsiei, el era pozitiv”, a menţionat Polinschi.

Noutăţile partenerilor

comentarii: