image
Sursa foto: Ion Sturza/facebook

Sturza, despre aleea care urmează să găzduiască piața de lucrări de artă: „Provincial, primitiv, antiuman”

„Provincial, primitiv, antiuman”, așa a caracterizat fostul premier Ion Sturza aleea care urmează să găzduiască piața de lucrări de artă, construită la inițiativa autorităților municipale în Parcul Catedralei.

Potrivit primarului capitalei Ion Ceban ,,Aleea artiștilor de creaţie, expoziție cu vânzare” din Parcul Catedralei Mitropolitane ,,Nașterea Domnului” în curând „ar putea deveni un nou punct de atracție turistică” .

„În capul cui s-a născut această „creație” arhitecturală?! Au mai betonat o parte din spațiile verzi și sunt extraordinar de mândri. Și asta după horror-ul din scuarul „Mihai Eminescu”. Provincial, primitiv, antiuman...”, a comentat pe pagina sa de facebook modul în cared arată aleea, Ion Sturza.

Amintim că anterior primăria s-a lăudat că pictorii care își comercializau tablourile în scuarul „Mihai Eminescu”, și care sunt mutați la momentul actual în Parcul Catedralei, vor beneficia de o alee unde urmează a fi instalat „primul element de mobilier urban ce va servi drept suport pentru expozițiile acestora”.

primprim
primprim
primprim

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: