Sport

“Retrogradată” din Super Ligă, cu un pas în Europa League, Juventus vrea să vândă pe bandă rulantă. Ronaldo, primul pe listă

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului din Serie A, Juventus ocupă poziția a patra, ultima care asigură prezența în ediția următoare din UEFA Champions League, la egalitate de puncte cu Napoli și AC Milan. O eventuală ratare a calificării în cea mai importantă competiție intercluburi ar reprezenta un dezastru din punct de vedere financiar pentru campioana en-titre a Italiei.

Juventus pregătește o revoluție la nivelul lotului. Cristiano Ronaldo, pe "lista neagră". Lusitanul, între PSG și Man. United

Juventus plănuiește o remaniere a lotului, iar primul pe listă este Cristiano Ronaldo. Starul lusitan își dorește să plece, potrivit cotidianului spaniol AS, iar torinezii vor să scape de salariul său uriaș. Real Madrid nu pare interesată de serviciile lui CR7, PSG a făcut doar mișcări timide, cel puțin până în acest moment, iar Manchester United stă la pândă.

2022 este anul în care-i va expira contractul lui Cristiano Ronaldo cu Juventus

Dybala, Ramsey, Rabiot, Bernardeschi și chiar Bonucci sunt de asemenea pe "lista neagră" a celor de la Juventus. În plus, sursa menționată informează că Morata va reveni la Atletico Madrid, echipă care l-a cedat sub formă de împrumut în acest sezon.

Calendarul lui Juventus nu le dă motive de bucurie suporterilor "bianconeri". După întâlnirea cu Udinese, Juve va avea patru jocuri de foc, cu AC Milan, Sassuolo, Inter, în Serie A, și finala Cupei Italiei cu Atalanta.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *