Reacția consilierului PAS, acuzat de „instigare” în dosarul „zelionka”: Nu comentez balivernele contextuale ale lui Năstase

Consilierul Partidului Acțiune și Solidaritate, Oleg Cernei, acuzat că ar fi instigat la acțiuni împotriva vicepreședintelui raionului Sîngerei a venit cu reacție. Asta după ce liderul Platformei DA, Andrei Năstase a declarat la UNInteriu pentru UNIMEDIA că membrii PACE l-au stropit cu verde de briliant pe Tudor Tutunaru, după ce un consilier PAS ar fi declarat că funcționarul s-ar fi vaccinat în mod ilegal.

Foto: UNIMEDIA

„Nu comentez aberațiile și balivernele contextuale ale dlui Nastase. Un creștin adevărat nu acuza și ataca neîntemeiat, mai ales în săptămâna patimilor!!!

Bunul Dumnezeu să-l judece și să-l așeze acolo unde a ajuns !!!

Sănătate și căldură sufletească îi doresc lui Andrei, pe care îl compătimesc sincer, pentru c

că după 5 ani de proteste antioligarhice si antiPlahotniuc a ajuns sa fie ignorat de liderii politici și de propriii alegători și simpatizanți.

Paste Fericit, Andrei !!!

Fii mai Bun”, a scris Oleg Cernei pe pagina sa de Facebook.

Vicepreședintele raionului Sîngerei din partea Platformei DA, Tudor Tutunaru, a fost oprit în plină stradă de membri ai Partidului Acasă Construim Europa, fiind acuzat că s-ar fi „vaccinat anti-Covid fără rând”. În timpul discuțiilor, un bărbat i-a turnat lui Tutunaru verde de briliant pe cap. Acesta s-a dovedit a fi chiar fiul nașilor lui Tutunaru.

Liderul  Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, spune că este o „decizie asumată” a PACE, acțiunea colegilor săi din partid de a stropi cu verde de briliant pe șeful CES Sîngerei.

Inspectoratul de Poliție Sîngerei a pornit un proces penal, după ce vicepreședintele raionului Sîngerei Tudor Tutunaru a fost stropit cu verde de briliant de un membru al Partidului Acasă Construim Europa, liderul căruia este Gheorghe Cavcaliuc.

Primele declarații ale lui Tutunaru au fost făcute pentru UNIMEDIA: „Văd umbre. E fiul nașilor, nu am avut divergențe... Este un atac politic, nu-i de vaccin”.

Președintele Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, este bănuit pe două capete de acuzare, în dosarul „zelionka” și anume „huliganism comis de două sau mai multe persoane” și „chemarea la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”.


Pub