Descoperă avantajele unui #Banking pe upgrade cu noua soluție OTP Internet și Mobile Banking de la Mobiasbanca – OTP Group

Știm cât de mult ai nevoie de acces la banii tăi, dar și la servicii și produse bancare avantajoase, la timpul și locul potrivit. De aceea, am creat o nouă soluție de Internet și Mobile Banking, pentru ca tu să te bucuri de toate avantajele unei bănci într-o singură aplicație, oricând și oriunde te-ai afla. 

Foto:

Cu un design prietenos, intuitiv și funcționalități care-ți permit să gestionezi conturile bancare de la distanță, noul serviciu OTP Internet și Mobile Banking poate fi accesat de pe orice calculator, tabletă sau smartphone conectate la Internet. Tu decizi ce este mai potrivit pentru tine – varianta desktop sau mobilă!

Ce avantaje ai cu OTP Internet și Mobile Banking?

  • Ai toate conturile într-o singură aplicație. Da, ai înțeles bine, poți gestiona conturile personale și de afaceri într-o singură aplicație, prin simpla navigare între profiluri.
  • Vezi câți bani ai în orice moment. Poți vizualiza soldul conturilor tale în timp real și descărca istoricul/detaliile tranzacțiilor oricând ai nevoie.
  • Plătești taxe și facturi fără stres. Poți crea și gestiona șabloane de plăți și/sau transferuri așa cum îți dorești sau poți seta plăți programate către furnizorii de servicii și scăpa astfel de grija plăților efectuate manual.
  • Deschizi conturi și depozite online de oriunde în lume, bucurându-te de siguranță și dobânzi atractive.
  • Transferi bani ușor și sigur, în lei și în valută atât între conturile personale - gratuit, cât și în favoarea altor beneficiari din țară sau străinătate, în condiții avantajoase și prin simpla introducere a numelui Beneficiarului către care ai mai făcut tranzacții.
  • Faci schimburi valutare chiar și în mișcare, într-un singur click.
  • Totul, protejat de identitatea ta. Beneficiezi de siguranță sporită prin utilizarea celor mai avansate tehnologii de securitate pentru autentificare și pentru autorizarea instantanee a tranzacțiilor, precum aplicația Mobias Token, amprenta digitală (Touch ID) sau recunoașterea facială (Face ID).
  • Ești mereu conectat cu banca. Ne poți contacta oricând prin mesageria securizată sau prin Chat. În plus, găsești rapid cea mai apropiată Sucursală sau ATM, utilizând harta.

Pentru a fi informat în timp real despre starea conturilor și operațiunile efectuate, utilizează OTP Internet și Mobile Banking în profil informațional, iar dacă îți dorești control deplin în gestiunea conturilor de la distanță și o multitudine de funcționalități inovatoare, optează pentru versiunea tranzacțională a serviciului.

Află aici tot ce trebuie să știi despre noul serviciu OTP Internet și Mobile Banking: avantajele de care poți beneficia și cum îl poți accesa în funcție de versiunea pe care o alegi.

#bankingpeupgrade
Cu Mobiasbanca – OTP Group


// console.log('no ads situation')