Hennessey s-a gândit să facă din noul Ram 1500 TRX un SUV în ediţie limitată

Atelierul de tuning Hennessey anunţă un nou proiect care prevede construcţia unui SUV dintr-un pickup! Hennessey Mammoth 1000 SUV va dispune de şapte locuri pentru pasageri adulţi şi peste 1.000 de CP pentru a putea sprinta de pe loc şi până la 97 de km/h în doar 3.2 secunde!

După câte poate v-aţi dat seama, nu este un secret că la bază va avea noul Ram 1500 TRX, considerat pentru un moment cel mai puternic pickup de producţie din lume.

Caracteristici cheie:

  • Este numit un SUV luxos şi exclusiv. Va include scaune individuale pe primele două rânduri, dar şi o banchetă rabatabilă pe al treilea.
  • Sub capotă va avea un motor V8 supercharged de 6.2 litri, forţat prin mai multe modificări să genereze 1.026 CP şi 1.314 Nm de cuplu;
  • Va putea face estimativ 0-97 km/h în 3.2 secunde şi parcurge 402 metri în 11.4 secunde, având o viteză maximă de 193 km/h la ieşire.
  • Hennessey Performance se va ocupa de asemenea de extinderea liniei acoperişului şi adăugarea unor montanţi C pentru a forma o caroserie similară unui SUV, conform tuturor standardelor de siguranţă. Conversia personalizată va include şi un hayon cu lunetă, păstrând în același timp un spațiu excelent pentru bagaje în spatele celui de-al treilea rând de scaune.
  • Maşina va mai beneficia de un Mammoth Off Road package, care include un lift kit ce măreşte garda la sol cu aproape 64 de mm, o bară frontală personalizată cu lumini LED, jante Hennessey de 20 de inci şi cu 10 spiţe, anvelope off-road de 35 de inci și un kit de auto nivelare a suspensiei frontale.
  • Pentru model se va oferi o garanţie de trei ani sau 58.000 de km parcurşi.

În total vor exista doar 20 de astfel de maşini, numerotate cu plăcuţe de ordine, fiecare având un preţ de start de 375.000 de dolari fără taxe.

Vezi şi: (foto) Hennessey anunţă noul MAMMOTH pe baza lui Ram TRX – până la peste 1200 CP, până la şase roţi

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/