image
Sursa foto: justice.gov.md

Administrația Națională a Penitenciarelor are un nou director; Cine este acesta

Dorin Lișman este noul director al Administrației Naționale a Penitenciarelor. Acesta a fost investit astăzi, 27 aprilie, anunțul fiind publicat pe pagina instituției.

Secretarul de Stat al Ministerului Justiției, Domnul Alexandru Pleșca a prezentat noul Director al Administrației Naționale a Penitenciarelor colegilor săi din cadrul aparatului central al instituției.

În acest context, Secretarul de Stat i-a urat Directorului ANP succese mari în activitatea profesională, precum și a reiterat importanța consolidării și creșterii imaginii sistemului administrației penitenciare, întru asigurarea realizării durabile a drepturilor și libertăților deținuților, inclusiv a securității statului, se arată în comunicat.

justice.gov.mdjustice.gov.md

Amintim că directorul adjunct al instituției, Serghei Demcenco, se află în arest preventiv, fiind cercetat sub acuzația că ar face parte dintr-un grup criminal organizat. Ministrul în exercițiu al Justiției, Fadei Nagacevschi, nu ne-a răspuns la telefon pentru a explica această situație.

Noutăţile partenerilor

comentarii: