(foto) Cum să dai foc la 8 mii de dolari, pe care tocmai i-ai furat? Doi adolescenți din Ialoveni vă răspund: Îi ascundeți în sobă
Doi minori de 16 și 13 ani, sunt suspectați de comiterea unui furt de bani din domiciliul unui cetățean. La sfârșitul lunii martie, poliția din Ialoveni a fost sesizată de un locuitor al orașului, precum că persoane necunoscute i-ar fi sustras din domiciliu 8000 de dolari SUA.
Foto: politia

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că suspecții au intrat în casă, aceasta fiind descuiată și au sustras banii dintr-o geantă. Ca urmare a acțiunilor de urmărire penală și de investigație întreprinse de polițiști, la 26 aprilie, suspecții au fost identificați.

Aceștia s-au dovedit a fi doi minori de 13 și 16 ani, originari din raionul Ialoveni. Audiați de polițiști, minorii au spus că o parte din bani ar fi cheltuit pe produse alimentare, iar o parte au ascuns într-o sobă a unei fabrici agricole.

Minorii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru furt.

În continuare se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și acumularea materialului probatoriu.


Pub