Tudor Tutunaru, atacat cu verde de briliant, poartă ochelari. Năstase: „Știți cine i-a instigat pe acei de la acel partid? Un consilier de la PAS!”

Vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, a ajuns să poarte ochelari, după ce vederea i-a fost afectată de verdele de briliant, care i-a ajuns în ochi atunci când a fost atacat de către membri ai Partidului Acasă Construim Europa. „Știți cine i-a instigat pe acei de la acel partid? Un consilier de la PAS! El a făcut toată această mizerie pe Facebook și avea pretenții că domnul Tutunaru s-a vaccinat, după care s-a vaccinat și dânsul!”, a declarat președintele Platformei DA, Andrei Năstase, la UNInterviu pentru UNIMEDIA.

Foto: Captură

„Am ajuns să ne fie împroșcați oamenii cu verde de briliant.

Am discutat cu domnul Tutunaru chiar ieri, poartă ochelari, până acum nu l-am văzut în ochelari.

Gestul în sine este o crimă pur și simplu.

Nu voi comenta ce spun cei de la PACE, aștept ce vor spune procurorii, iar toți cei care au instigat și au realizat asemenea fapte să fie trași la răspundere.

El a atentat la sănătatea unui om, fără să fie conștient că îl poate lăsa invalid.

Procurorii urmează să vadă ce au avut în cap.

Gestul este unul criminal. Nici cu Plahotniuc nu am făcut așa. Noi protestam, cu cel mai odios regim pe care l-a avut Moldova de-a lungul timpului, noi am luptat cu mijloace constituționale.

Știți cine i-a instigat pe cei de la acel partid? Un consilier de la PAS!

Avea pretenții pe tot Facebook-ul că domnul Tutunaru s-a vaccinat, după care s-a vaccinat și acesta.

Înainte de a da sentințe, de a da etichete, haideți să avem un minim de probatoriu”, a declarat Andrei Năstase.

Vicepreședintele raionului Sîngerei din partea Platformei DA, Tudor Tutunaru, a fost oprit în plină stradă de membri ai Partidului Acasă Construim Europa, fiind acuzat că s-ar fi „vaccinat anti-Covid fără rând”. În timpul discuțiilor, un bărbat i-a turnat lui Tutunaru verde de briliant pe cap. Acesta s-a dovedit a fi chiar fiul nașilor lui Tutunaru.

Liderul  Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, spune că este o „decizie asumată” a PACE, acțiunea colegilor săi din partid de a stropi cu verde de briliant pe șeful CES Sîngerei.

Inspectoratul de Poliție Sîngerei a pornit un proces penal, după ce vicepreședintele raionului Sîngerei Tudor Tutunaru a fost stropit cu verde de briliant de un membru al Partidului Acasă Construim Europa, liderul căruia este Gheorghe Cavcaliuc.

Primele declarații ale lui Tutunaru au fost făcute pentru UNIMEDIA: „Văd umbre. E fiul nașilor, nu am avut divergențe... Este un atac politic, nu-i de vaccin”.

Președintele Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, este bănuit pe două capete de acuzare, în dosarul „zelionka” și anume „huliganism comis de două sau mai multe persoane” și „chemarea la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”.


Pub