Asfaltarea carosabilului în perimetrul rondului din Piața Unirii Principatelor

   2023

Primăria municipiului Chişinău informează că astăzi a început așternerea stratului de bază pe carosabilul din Piața Unirii Principatelor, sectorul Buiucani. Zona din perimetrul rondului se află în reparație capitală, iar lucrările vor fi executate etapizat, pentru a nu crea disconfort participanților la trafic.

Amintim că lucrările de asfaltare sunt executate în cadrul proiectului „Lucrări de reparație capitală a străzii Ion Creangă din municipiul Chișinău, cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare”.

Până la asfaltare au fost executate lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare, ridicarea la cotă a fântânilor de vizitare, suplimentarea gurilor de captare a apelor pluviale, amenajarea bordurilor noi etc.

De asemenea, de-a lungul străzii I. Creangă continuă lucrările de modernizare a utilităților, în perimetrul str. Alba Iulia - str. Eugen Coca, iar pe perioada desfășurării intervențiilor, circulația transportului public este redirecționată.

În context, Primăria Chișinău solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create, iar conducătorii auto sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.