/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Administrația Națională a Penitenciarelor are un nou director

missing
27 aprilie 2021, ora 20:56

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) are un nou director. Este vorba de Dorin Lișman, care a fost învestit în funcție astăzi, 27 aprilie. Anunțul a fost făcut de Ministerul Justiției.

„Secretarul de Stat al Ministerului Justiției, Alexandru Pleșca a prezentat noul director al Administrației Naționale a Penitenciarelor colegilor săi din cadrul aparatului central al instituției. În acest context, Secretarul de Stat i-a urat Directorului ANP succese mari în activitatea profesională, precum și a reiterat importanța consolidării și creșterii imaginii sistemului administrației penitenciare, întru asigurarea realizării durabile a drepturilor și libertăților deținuților, inclusiv a securității statului”, se arată în anunțul Ministerului Justiției.

Precizăm că Serghei Demcenco, fosul șef al ANP a fost reținut luni, 15 februarie, și este bănuit de comiterea abuzului de serviciu în interesul unei organizații criminale.

Acesta riscă până la opt ani de închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 la 15 ani.

Sursa: Ministerul Justiției

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram