/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Accidentul aviatic de la Vadul lui Vodă: Momentul în care aparatul de zbor s-a prăbușit

missing
26 aprilie 2021, ora 23:34

Au apărut imagini video care au surprins momentul în care un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit acum o săptămână în apropierea aerodromului de la Vadul lui Vodă. Din imagini se vede cum aeronava zboară la o înălțime destul de mare, când la un moment dat pierde din altitudine și cade într-o fâșie forestieră, peste copaci.

Accidentul a avut loc în data de 18 aprilie. Aparatul zbor ar fi căzut de la o înălțime de circa 200 – 300 de metri. În urma impactului avionului cu solul nu s-a produs niciun incendiu sau explozie. În aeronavă se aflau două persoane, care s-au ales cu răni relativ ușoare și au ieșit singure dintre fiare.

O comisie specială de experți urmează să stabilească cauzele producerii accidentului aviatic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram