(video) Pretorul de Buiucani, șeful Apă Canal și Exdrupo riscă sancțiuni din cauza trotuarelor „lăsate de izbeliște”: „Mai mare rușine nu există”
Pretorul de la Buiucani, directorul Apă Canal și șeful Exdrupo riscă să fie sancționați din cauza lucrărilor necoordonate care lasă trotuare reabilitate pe jumătate. Edilul capitalei a solicitat remedierea zonei din sectorul Buiucani și a cerut responsabililor de la direcția Transport și Juridică să găsească soluții pentru astfel de zone.
Foto: fb/IonCeban

„Un anunț pentru cei care schimbă rețelele, am discutat referitor la trotuarele lăsate pe jumătate. Astăzi dau avertizare pretorului de la Buiucani, directorul de la Apă Canal și șeful Exdrupo, pentru că unii nu știu ce se face în sector, iar alții nu au coordonat lucrările și nu vreau să aud niciun argument că este contract, că este nu știu ce, în asemenea cazuri trebuia să cumulați toată experiența și am vorbit despre asta în repetate rânduri, de asta rog direcția juridică și resursele umane să-mi propuneți cum pot fi sancționați toți trei. Faptul că este cârpeală pe aceste porțiuni, mai ales în zonele care sunt reabilitate, cum ar fi parcul Alunelul, nu este acceptabil.

Apă Canal, rog foarte mult pe rețelele de socializare să vă uitați ce scrie lumea și ce impresii și câte cuvinte frumoase va transmite pentru lucrările făcute după intervenții. Vă așezați cu direcția transport și juridică și găsiți soluții pentru astfel de zone, dar nu vă rog să schimbați carosabilul, dar pe trotuare să cârpiți 2/3 și să lăsați de izbeliște, mai mare rușine nu există”, a spus Ceban.

În context, Ceban a cerut remedierea trotuarului din sectorul Buiucani.


Trotuarul din strada Ion Neculce a fost restabilit pe jumătate. După efectuarea lucrărilor la sistemul de alimentare cu apă și canalizare din strada respectivă, muncitorii au acoperit doar porțiunea care a fost decapată. Primarul capitalei Ion Ceban afirmă că „acum câteva zile acest bardac nu era, ca și pe multe adrese unde au depistat cazuri similare”. Ceban a solicitat explicații de la responsabili și a spus că vor urma penalizări.


Pub