Weekend cu ghinion: Doi tineri, care dețineau asupra lor droguri au fost reținuți de carabinieri

Doi tineri de 24 și 24 de ani au fost reținuți de o patrulă de carabinieri în capitală. Aceștia dețineau asupra lor droguri.

Foto: Colaj: IGC
Potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratul General de Carabinieri al MAI, cazurile au avut la data de 25 aprilie în sectorul Râșcani și Ciocana din capitală.

Angajații Direcției Regionale „Centru” a IGC, ce erau implicați la menținerea ordinii publice, au observat tinerii care prezentau un comportament suspect și neadecvat.
La apariția militarilor, aceștia și-au schimbat direcția de deplasare, fapt ce a servit temei pentru a fi stopați și verificați.

Astfel, pe strada Mihail Sadoveanu a fost stopat un tânăr de 24 de ani care în urma discuțiilor cu carabinierii a recunoscut că deține asupra sa un pachețel de tip zip-lock cu substanțe narcotice pe care l-a predat benevol oamenilor legii.

Un alt caz a avut loc pe strada Kiev, sectorul Rîșcani a capitalei unde a fost reținut un bărbat în vârstă de 34 ani ce se comporta ciudat. La apariția carabinierilor acesta a scos din buzunar un pliculeț de tip zip-lock în care se afla o substanța de proveniență necunoscută asemănătoare drogurilor încercând să-l nimicească.

În ambele cazuri, persoanele au fost conduse la Inspectoratele de Poliție teritoriale, iar substanțele depistate au fost ridicate și transmise spre expertiză.
Alte circumstanțe se stabilesc.


Pub