Două tinere bete și un copil de patru ani au ajuns cu motoreta într-un copac, la Fălești. Băiețelul a fost transportat la spital

Un caz de imprudență a avut loc ieri în satul Hrubna Nouă din raionul Fălești. O femeie de 28 ani în stare de ebrietate (0,80 mg/l în aerul expirat), conducând o motoretă fără număr de înmatriculare având ca pasageri cumnata de 23 de ani (0,30 mg/l în aer expirat) și cu copilul de patru ani al cumnatei, din cauza stării de ebrietate a pierdut controlul motocicletei și s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, băiețelul a fost transportat la spitalul pentru îngrijiri medicale.

Foto:
Tot ieri, în satul Selemet din Cimișlia un tânăr de 20 de ani, conducând o motocicletă fără număr de înmatriculare pe un drum acoperit cu pietriș, a pierdut controlul asupra ghidonului și a căzut la sol. În urma evenimentului produs conducătorul a fost preluat de ambulanță.

Acesta se află în stare de ebrietate, testul alcoolscopic a arătat 0, 70mg/l în aerul expirat. Cazul este documentat în continuare de IP Cimișlia. 
De la începutul anului, peste 340 de motociclete au fost ridicate și duse la parcarea specială pentru că nu erau înregistrate corespunzător, aveau difecțiuni tehnice sau conducătorul se afla în stare de ebrietate.


Pub