Un bărbat din Ungheni, găsit fără suflare în propria casă după ce ar fi fost bătut. Cine este principalul suspect

Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit fără suflare în propria casă. Descoperirea a avut loc astăzi, în localitatea Măgurele din raionul Ungheni. Pe corpul neînsuflețit al acestuia, polițiștii au depistat semne evidente de moarte violentă.

Foto: UNIMEDIA

La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. În cadrul cercetării la fața locului la examinarea exterioară a cadavrului au fost depistate plăgi și echimoze în regiunea capului. Victima locuia de una singură, făcea abuz de băuturi alcoolice.

În cadrul măsurilor întreprinse pe urme fierbinți, fiind audiați mai mulți martori din anturajul victimei decedate, a fost stabilit făptuitorul acestei infracțiuni care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 47 ani, originar și locuitor din raionul Ungheni. În seara zilei de 25.04.2021 a consumat împreună cu victima la domiciliul acesteia băuturi alcoolice.

Totodată de la persoana bănuită au fost ridicate hainele cu care a fost îmbrăcat, pe care s-au depistat pete de culoare brun-roșietic asemănătoare cu sângele. Ultimul a refuzat de a da careva declarații.

Cadavrul persoanei decedate a fost transportat la examinarea medico-legală la Secția medico-legală Fălești.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală în baza indicilor infracțiunii de omor prevăzute de art. 145 alin. (1) Cod Penal. La moment se petrec măsuri și acțiuni de urmărire penală, iar făptașul urmează a fi reținut penal în baza art.165-166 Cod procedură penală. 


Pub