Noutăţi

28 de femei din Republica Moldova vor participa la o expoziție virtuală destinată antreprenoarelor

2021.04.26 Social Maria Procopciuc Imprimă

Prima expoziție regională, destinată antreprenoriatului feminin în Europa și Asia Centrală, organizată de către UN Women și finanțată cu generozitate de către Guvernul Japoniei,  va avea loc online, în perioada 27-29 aprilie 2021, cu participarea a sute de antreprenoare din 12 țări, printre care și Republica Moldova. Scopul expoziției este de a susține și abilita femeile antreprenoare pe timp de pandemie și în urma acesteia. 

Organizată de către UN Women ca răspuns la impactul devastator al pandemiei COVID-19 într-o regiune în care o pătrime din femeile libere profesioniste și-au pierdut locurile de muncă, expozitia virtuală va aduna sute de afaceri mici și femei antreprenoare, companii mondiale și investitori din Europa și Asia Centrală, pentru a crea planuri de afacere, a prezenta produse și pentru a încuraja antreprenoarele să se extindă pe piață. 

În cadrul expoziției,  vor fi oferite șase platforme de creație cu diverse teme, de la branding și marketing, până la crowdfunding și comerț electronic, dar și atragerea investitorilor. Ca urmare antreprenoarele vor beneficia de instruire profesionistă în dezvoltarea și optimizarea planurilor și ideilor de afaceri.  

La conferință, vor fi reprezentate mai mult de 23 de sectoare. Majoritatea antreprenoarelor sunt din domeniile: vestimentație, modă și vânzare cu amănuntul, alte sectoare, inclusiv educație și formare, precum și produse alimentare și agricole. 

Sesiunea de deschidere a expozitiei poate fi vizualizata pe pagina de Facebook UN Women Moldova, incepand cu orele 10.00.

Urmărește-ne pe

rețele de socializare

Abonează-te la

Știri

Connect with us