Natalia Ciobanu a susținut cu succes teza de doctorat în științe inginerești

BeFunky-collage

Pe 23 aprilie, Natalia Ciobanu, lect. univ. în cadrul Departamentului Alimentări cu Căldură, Apă, Gaze și Protecția Mediului, Facultatea Urbanism și Arhitectură, Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM), a susținut cu succes teza de doctorat în științe inginerești ,,Aplicarea sistemelor informaționale în dirijarea și optimizarea stațiilor de epurare biologică a apelor uzate (SCADA)”.

Felicitări pe merit și conducătorului științific Dumitru Ungureanu, dr. în științe tehnice, prof. univ., consultantului științific Nicolae Secrieru, dr. în științe tehnice, conf.univ., precum și echipelor Departamentului AGAC și PM (șef – dr., conf. univ. Vera Guțul) și Facultății Urbanism și Arhitectură (decan – dr., conf. univ. Sergiu Bejan), scrie UTM.md.

Vă amintim că, tot astăzi, Profesorul Vasile Postica de la UTM a fost decernat cu premiul „Cristalul calității” în domeniul cercetărilor.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez. 

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente