(video) Auto Shanghai 2021: Premieră – Noile VW Teramont facelift şi Teramont X R-Line

Încă două premiere ale VW, dezvăluite la Salonul Auto Internaţional de la Shanghai, pe lângă noile ID.6 şi Talagon, sunt Teramont şi Teramont X facelift. Aceste maşini au într-o oarecare măsură acces la piaţa internaţională, ce-i drept sub diferite denumiri, însă modelele chineze au fost actualizate mai consistent decât cele americane.

Caracteristici cheie:

  • Deşi este un facelift, designul exterior al maşinilor parcă s-a schimbat în totalitate la prima vedere, mai mult pe Teramont. Noi sunt farurile, stopurile, barele de protecţie, dar şi grila radiatorului o lamă a căreia, împreună cu logoul VW, pot fi iluminate.
  • Au fost introduse noi modele de jante cu dimensiuni ce variază între 17 şi 21 de inci.
  • Pentru modelul coupe Teramont X a fost introdusă echiparea R-Line care îl face să arate mult mai impresionant.
  • Ambele s-au ales cu un bord complet nou, stilizat sub forma celui din noul Golf 8. Ecranul sistemului multimedia a devenit mai mare și este acum instalat separat de panoul frontal, iar deflectoarele centrale de ventilație sunt realizate orizontal (anterior vertical). Deflectoarele laterale sunt acum pe două niveluri, cu reglare separată a debitului.
  • Tunelul central include un joystick mic drept levier al cutiei de viteze, iar panoul de control a climatizării s-a redus la o bandă de butoane tactile. Restul setărilor sunt ascunse în meniul sistemului multimedia.
  • Tactile au mai devenit butoanele de pe volanul multifuncțional, panoul de control a luminilor în faruri şi chiar panoul de control a climei de pe al doilea rând de scaune.
  • Finisajul a devenit mai bogat: de exemplu, au fost adăugate inserții moi pe mult mai multe suprafeţe, inclusiv pe planşa de bord şi cotierele de pe uşi.
  • Se mai oferă un sistem de iluminare ambientală cu 30 de culori de contur la alegere.
  • Au devenit disponibile mai multe sisteme de asistenţă şi protecţie care au debutat de exemplu pe acelaşi Golf 8.
  • Sub capotă se propune un benzinar turbo cu patru cilindri 2.0 TSI (186 CP) şi tracţiune faţă, un propulsor similar cu 220 CP şi AWD, sau un VR6 de 2.5 litri cu 299 CP şi AWD. În toate cazurile cutia de viteze este una robotizată DSG cu şapte trepte şi dublu ambreiaj.

Producția maşinilor actualizate a început deja la întreprinderea mixtă SAIC Volkswagen. În vânzare vor apărea până la începutul verii.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/