Ceban a transmis un mesaj de felicitare angajaților din domeniul gospodăriei comunale

Primarul capitalei, Ion Ceban a venit cu un mesaj pe rețelele de socializare cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din domeniul gospodăriei comunale. Acesta a menționat că în fiecare zi este un volum enorm de muncă pentru menținerea curățeniei.

Foto:
„Atunci când faceți murdărie în oraș, vreau să vă gândiți la ei în primul rând! Este ziua profesională a lucrătorilor din domeniul gospodăriei comunale.
Felicit toți angajații din sfera locativ-comunală din capitală şi le mulțumesc din suflet pentru munca depusă la salubrizarea orașului. În fiecare zi este un volum enorm de lucru pentru menținerea curățeniei.

Anul trecut, dar și anul acesta primăria a alocat surse financiare pentru procurarea tehnicii atât de necesară în teren.
Apreciez munca fiecărui angajat din domeniul respectiv, sunteți cei care indiferent de pandemie, de e noapte, ninge sau plouă abundent, sunteți la datorie pentru a aduce confortul locuitorilor municipiului Chişinău.

Alături de medici, polițiști și pompieri, vă aflați în prima linie, asigurând prestarea în continuare a serviciilor vitale pentru oraș. Multă sănătate vă doresc!”, a menționat Ceban.


Pub