Un tânăr a fost lovit mortal de o mașină, la Cantemir. Șoferul a fugit de la fața locului

Un tânăr a murit, după ce a fost lovit de o mașină, șoferul părăsind locul accidentului.Tragedia s-a produs în această dimineață în localitatea Cîșla, din raionul Cantemir.

Foto:

O persoană a observat că un automobil de model necunoscut a tamponat un pieton de gen masculin, care a decedat la faţa locului, conducătorul automobilului părăsind locul accidentului.

La fața locului s-a deplasat echipa de intervenţie unde în urma acțiunilor de urmărire penală întreprinse la fața locului s-a stabilit că un automobil de model Fiat Marengo, condus de către un bărbat de 30 ani a tamponat un tânăr de 22, care a decedat pe loc. 

Ulterior conducătorul mijlocului de transport fiind supus aclotestului rezultatul fiind de 0,28 mg/l alcool în aerul expirat. 

La moment se întreprind măsuri operative de constatare a tuturor circumstanțelor cazului, totodată pentru a primi o hotărîre conform legislaţiei în vigoare a RM, persoana bănuită de comiterea infracţiunii prevăzute de art. 264 alin.3 lit.b CP RM, a fost reținută 


Pub