„Sound Lab – bring your music in our laboratory” revine! Pe 1 mai, urmărește un concert online cu Andrew Rayel

1920×1080 cover_1619166727

Proiectul Sound Lab – bring your music in our laboratory, sub egida Live for Life by Media Show Grup, te invită la un concert online. Pe 1 mai, urmărește ediția aniversară #5 alături de inconfundabilul DJ Andrew Rayel.

Proiectul Sound Lab a reușit, timp de șase luni, să inspire spectatorii cu muzica artiștilor libertini și mai puțin obișnuiți din țara noastră. Patru ediții explozive de muzică alternativă și invitați curajoși care și-au împărtășit, în cadrul emisiei live, emoțiile și devotamentul față de arta pe care o fac.

Pentru ediția cu numărul cinci, organizatorii pregătesc o emisiune electrizantă, avându-l ca invitat pe Mozart-ul zilelor noastre – Andrew Rayel, DJ-ul care, datorită talentului și muzicii pe care o creează, a ajuns să intre rapid în clasamentul celor mai populari DJ din lume și să evolueze pe scenele celor mai mari festivaluri de muzică electronică din lume precum Ultra Music Festival și Tomorrowland.

Accesează acest link și fii alături de Dmitrii Odainic și invitatul său. Pe 1 mai, la ora 20.00, urmărește un altfel de eveniment decât cum ai obișnuit să vezi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente