PAS anunță un nou protest la Curtea Constituțională. „Trebuie să apărăm această instituție”

pas

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) cheamă oamenii la un nou protest în fața sediului Curții Constituționale (CC). Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe o rețea socială.

„Oameni buni, trăim momente foarte încordate și importante pentru țara noastră. Nu sunt cuvinte mari, este un adevăr. Este o situație în care toți noi, politicieni, oameni simpli, oameni buni ai acestei țări trebuie să ieșim în apărarea Constituției. Trebuie să apărăm această instituție, Curtea Constituțională, asupra căreia indivizi ca Dodon, Șor, Plahotniuc, au încercat o operațiune de uzurpare a puterii”, susțin cei de la PAS.

Protestul va avea loc luni, 26 aprilie, începând cu ora 8.00, iar organizatorii menționează că vor protesta „cât este nevoie”.

„Noi avem nevoie de toți voi, oamenii buni, să veniți luni în fața Curții, pentru a apăra Constituția și ordinea constituțională, pentru a nu le permite acestor hoți să ne fure viitorul. Ei se tem de oameni, de cetățenii acestei țări. Veniți luni, începând cu ora 8.00, la Curtea Constituțională. Noi vom fi aici, vom sta aici cât este nevoie pentru a ne apăra Constituția. Vă așteptăm”, precizează PAS.

Amintim că, vineri, 23 aprilie, zeci de persoane au protestat în fața Curții Constituționale. Oamenii au ieșit în stradă în semn de protest după votul din Parlament al deputaților PSRM și Șor, privind retragerea susținerii președintei Curții Constituționale, Domnica Manole și votarea unui nou magistrat la Înalta Curte.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente