/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/INFOGRAFIC/ Raioanele care au înregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

missing
25 aprilie 2021, ora 19:00

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) a anunțat că astăzi, 25 aprilie, alte 241 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 în Republica Moldova. Numărul total teste efectuate – 2171, dintre care 588 teste Rapid – Antigen. Totodată, alte 21 de decese au fost provocate de complicațiile COVID-19.

Potrivit datelor MSMPS, raioanele Briceni și Ceadîr-Lunga sunt în top în ceea ce privește cazurile de îmbolnăvire cu virusul Sars Cov 2. Mai exact, în Briceni au fost înregistrate 11 cazuri, iar la Ceadîr-Lunga au fost înregistrate 9 cazuri.

La polul opus se află raioanele Edineț, Ialoveni, Soroca, Comrat Cimișlia și Basarabeasca înregistrând câte un caz de coronavirus. Lider în ceea ce privește cele mai multe infectări este regiunea transnistreană, cu 164 cazuri noi de COVID-19.

Totodată, în Capitală au fost înregistrate 23 cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore. Precizăm că în Republica Moldova a fost instituită de la 1 aprilie stare de urgență pentru o perioadă de 60 de zile.

Sursa: msmps.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram