Actorii de la Teatru Eugene Ionescu vă invită la o discuție de suflet: Aflați totul despre spectacolul „Căldura în noiembrie”

Actorii teatrului Național „Eugene Ionescu” vă așteaptă astăzi la o nouă discuție online. Începând cu ora 18:00, aveți ocazia să adresați întrebări actorilor Ala Menșicov, Emil Gaju, Natalia Prodan și Maxim Chiriac, protagoniștii spectacolului „Căldura în noiembrie”.

Foto: TEI

Pe data de 13 mai spectactacolul va împlini 3 ani. Iar în toată această perioadă spectacolul a reușit să răscolească sufletele nu doar a spectatorilor de aici, ci și a celor din România, participând la următoarele festivaluri:

· Festivalul Internațional Multicultural de “Teatru Tranzit Feszt” (Satu Mare, România)

· Festivalul Internațional de Teatru Oradea (România); Premiul spectatorului orădean;

· Festivalul Capitalelor Națiunilor Centenare ( București, România)

· Festivalul “Zile de teatru Matei Vișniec” ( Suceava, România)

CĂLDURĂ ÎN NOIEMBRIE este spectacol despre dragoste, trădare, iubire , prietenie, dar și despre ceea ce ne doare cel mai mult – plecatul de acasă. Nu există familie în Republica Moldova care să nu fie afectată de această problemă, vrei să capete un sens viața ta și pentru asta sacrifici multe lucruri. Teatrul nu dă răspunsuri la aceste întrebări, el vine să pună întrebări și deja de fiecare în parte depinde de alegerea pe care o va face.

De Ziua Națională a Culturii în cadrul evenimentului Gala Premiilor anuale în domeniul Culturii 2019, regizorul Petru VUTCĂRĂU - Artist al Poporului, i-a fost acordat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării premiul „Valeriu Cupcea” în domeniul artei teatrale pentru montarea spectacolului "Căldură în noiembrie".

Noi vă așteptăm cu întrebări, curiozități și provocări ;) și vă promitem că va fi o discuție de suflet!

Fiți alături de actorii Teatrului Național "Eugene Ionesco"

Evenimentul va avea loc online, pe pagina noastră de facebook – https://www.facebook.com/events/447471766331545

Ne vedem pe Facebook! https://www.facebook.com/teinational


Pub