(foto) „Cine-i arhitectorul?”. Trotuar din sectorul Buiucani, restabilit pe jumătate. Ceban spune că vor urma penalizări
Trotuarul din strada Ion Neculce a fost restabilit pe jumătate. După efectuarea lucrărilor la sistemul de alimentare cu apă și canalizare din strada respectivă, muncitorii au acoperit doar porțiunea care a fost decapată. Primarul capitalei Ion Ceban afirmă că „acum câteva zile acest bardac nu era, ca și pe multe adrese unde au depistat cazuri similare”. Ceban a solicitat explicații de la responsabili și spune că vor urma penalizări.
Foto: fb/IonCeban
„Trotuarul din strada Ion Neculce arată așa. Cert este faptul că acum câteva zile acest „bardac” nu era, ca și pe multe alte adrese unde depistăm așa cazuri. Am cerut explicații în scris de la toți responsabilii și vor urma penalizări. Este vorba de acele lucrări efectuate de companiile contractate în cadrul Programului de Dezvoltare a Sistemului de Alimentare cu Apă și Canalizare în municipiu cu Î.M „Apă Canal Chișinău”. În contractul semnat de foștii administratori este stipulat că se restabilește doar porțiunea care este decapată pentru a fi schimbate rețelele, dar ce rămâne în urmă este jalnic. Aceste contracte expiră la finele lunii iunie”, a scris Ceban, într-o postare pe facebook.

Între timp, a solicitat implicarea tuturor direcțiilor pentru a remedia acest trotuar, iar fiecare caz similar să fie examinat în particular.
Unii internauți au glumit pe seama acestui caz.
„Cine-i arhitectorul?”, „Premiați arhitectorul și geometrul”, „Asta se numește reabilitare?”, au spus oamenii.


Pub