În preajma Parcului Dendrariu vor fi amenajate două parcări

În preajma parcului Dendrariu vor fi amenajate două parcări pentru vizitatori și mai multe intrări, anunță primarul capitalei, Ion Ceban, după ce a astăzi a inspectat strada Ion Creangă unde se desfășoară mai multe tipuri de lucrări de reabilitare. Edilul a menționat că în acest weekend va fi așternut stratul de bază de asfalt în preajma rondului „Piața Unirii Principatelor.

Foto: fb/IonCeban
Ceban spune că timp de două zile muncitorii Î. M. „Asociația de gospodărire a spaţiilor verzi” vor interveni cu lucrări silvotehnice de curățire a arborilor, crengile cărora sunt uscate, deteriorate, sau prezintă pericol pentru pietoni şi participanţii la trafic.

Totodată, de-a lungul străzii I. Creangă continuă lucrările de modernizare a utilităților, în perimetrul str. Alba Iulia - str. Eugen Coca și urmează să fie ridicate la cotă fântânile de vizitare şi suplimentate gurile de captare a apelor pluviale.

„Am solicitat să fie evacuate toate gheretele care sunt amplasate ilegal de-a lungul străzii I. Creangă, iar trotuarele şi spaţiile verzi să fie amenajate, inclusiv cu mobilier urban. Totodată, în preajma Parcului Dendrariu, vor fi amenajate două parcări pentru vizitatori şi mai multe intrări. Zona parcului la fel va fi modernizată”, a mai spus edilul.



Pub