/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Vaccinurile Sputnik-V au ajuns în regiunea transnistreană. Krasnoselski aduce mulțumiri Rusiei

missing
24 aprilie 2021, ora 16:06

Vaccinurile Sputnik-V au ajuns în regiunea transnistreană. Un anunț în acest sens a fost făcut de către liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Este vorba despre un lot care include 62 de mii de doze, din totalul celor donate de Rusia Republicii Moldova.  

„Mulțumesc conducerii Federației Ruse și tuturor celor care au fost implicați în distribuirea vaccinurilor anti-coronavirus pentru sprijin și asistență”, a scris Vadim Krasnoselski pe rețelele sociale.

Amintim că șefa statului Maia Sandu a anunțat că procesul de vaccinare ar putea fi accelerat, iar categoriile de persoane eligibile pentru imunizare ar putea fi extinse,după ce astăzi Republica Moldova a primit gratuit un lot de 142 de mii de doze de vaccin Sputnik-V, din partea Federației Ruse.

Vaccinurile au fost transportate cu un avion, la bordul căruia s-au aflat liderul socialiștilor Igor Dodon și oficialii ruși care sunt membri ai partidului lui Vladimir Putin.

Socialistul a spus că până mai ieri au fost tentative de blocaj la semnarea contractului de transmitere a acestui lot către R. Moldova. Întrebat de jurnaliști de ce anume el a plecat la Moscova, în condițiile în care confirmarea oficială a venit pe căile de comunicare ale Parlamentului, Igor Dodon a spus că a fost invitat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram