/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Fotbal: Liverpool, doar o remiză acasă cu Newcastle, în Premier League

missing
24 aprilie 2021, ora 20:47

Liverpool nu a reuşit decât o remiză, 1-1, pe Anfield Road, contra celor de la Newcastle United, sâmbătă, în etapa a 33-a din Premier League şi şi-a diminuat şansele de a se apropia de podium, scrie agerpres.ro.

Chiar dacă Mo Salah a deschis scorul încă din minutul 3 al partidei şi se părea jocul va curge într-o singură direcţie, ”cormoranii” nu au mai reuşit să găsească drumul spre gol. Mai mult, tabela a fost închisă cu reuşita oaspeţilor din minutele de prelungire ale confruntării (90+5), autor fiind Joe Willock.

 


Foto: (c) David Klein / Pool via REUTERS


Liverpool este momentan pe locul 6, cu 54 puncte, la 5 puncte de podium, în timp ce Newcastle este pe 15 cu 36 puncte.

Vineri seara s-a disputat meciul Arsenal – Everton (0-1), iar celelalte partide ale etapei vor avea loc sâmbătă seara, duminică şi luni.

În fruntea clasamentului, Manchester City este lider detaşat, cu 77 puncte, urmată de Manchester United, 66 puncte, şi Leicester City, 59 puncte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram