/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Mesajul Ursulei von der Leyen pentru politicienii de la Chișinău. Șefa Comisiei Europene face apel la respectarea Constituției

missing
24 aprilie 2021, ora 00:04

Soluțiile pentru depășirea diferendelor politice trebuie identificate în cadrul Constituției R. Moldova. Este mesajul președintei Comisiei Europene, după votul de vineri din Parlament, când majoritatea legislativ PSRM – Șor a revocat-o din funcție pe Domnica Manole și a numit un magistrat nou la Curtea Constituțională, decizii suspendate ulterior de Înalta Curte. 

Ursula von der Leyen menționează că sprijină eforturile Maiei Sandu de a face reforme și de a asigura respectarea statului de drept.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram