image
Sursa foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic s-a înțeles cu AC Milan! Cât timp va mai rămâne suedezul pe San Siro

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) și-a prelungit contractul cu AC Milan și va evolua în tricoul "rossonerilor" până în iunie 2022. Anunțul oficial va fi făcut în următoarele ore.

Atacantul milanezilor continuă să impresioneze și la vârsta la care alți fotbaliști și-au agățat de mult ghetele în cui. Oficialii de pe San Siro nu au stat pe gânduri și i-au oferit lui Zlatan Ibrahimovic prelungirea contractului scadent în această vară. Părțile au ajuns la un acord, iar suedezul îi va încânta pe suporterii "rossoneri" încă un sezon.

Se pare că mai sunt de pus la punct doar câteva detalii minore, iar anunțul oficial va avea loc în următoarele ore. Zlatan Ibrahimovic va încasa aproximativ șapte milioane de euro plus bonusuri în sezonul viitor la AC Milan.

Zlatan nu a făcut parte din lotul lui AC Milan la înfrângerea de pe teren propriu, scor 1-2 în fața celor de la Sassuolo, din cauza unei accidentări. "Rossonerii" sunt pe poziția a doua, la 10 puncte în urma rivalei Inter, însă poate fi devansată la finalul rundei cu numărul 32 de Atalanta, dacă bergamascii se vor impune în duelul cu AS Roma.

După ce a rezolvat situația lui Ibrahimovic, super-agentul Mino Raiola va purta discuții cu șefii Milanului și în ceea ce-i privește pe Gianluigi Donnarumma și Alessio Romnagnoli, doi dintre jucătorii pe care îi reprezintă. Ultimul este dorit de Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: