CredIT - un program de finanțare dedicat specialiștilor în IT

EXIMBANK lansează un proiect nou de finanțare „CredIT” – program, prin care banca susține industria IT din țară și oferă oportunități financiare persoanelor care activează în domeniul tehnologiilor informaționale. 

Foto: EXIMBANK

Fie că vrei o mașină personală mai ecologică, vrei să-ți procuri propria locuință sau poate ai alte planuri la fel de ambițioase, dacă ești specialist IT, angajat oficial, poți solicita un credit de consum sau unul ipotecar pe care să-l utilizezi în realizarea planurilor tale. 

Cu zero comisioane, fără gaj și doar cu buletinul, obține un credit de consum de până la 200 000 de lei (dacă solicitarea e individuală) sau până la 400 000 de lei (dacă solicitarea creditului e făcută în cuplu).

Crezi că acest tip de credit e potrivit pentru tine? Accesează https://bit.ly/CreditMAGNIFIC și află mai multe detalii despre procedura și termenele de obținere.

În cazul în care îți dorești un credit ipotecar, trebuie să știi că suma acestuia poate atinge 2 000 000 de lei și poate fi, la fel, solicitată în baza buletinului, pe o perioadă de până la 20 de ani, fără comisioane și cu dobândă fixă în primii cinci ani.

Află multe detalii despre creditul ipotecar pe: https://bit.ly/CreditFAMIGLIA 

Dacă nu ești sigur ce tip de credit ți s-ar potrivi cel mai bine, accesează: www.eximbank.md și în cel mai scurt timp vei putea ține o discuție online detaliată cu unul dintre consultanții băncii.

Banca Comercială “EXIMBANK” S.A. parte a Grupului Intesa Sanpaolo, reprezintă o bancă comercială universală, oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail.


// console.log('no ads situation')