Deputat PAS: „PSRM uzurpează puterea și putem bine-mersi să mergem la Curtea Constituțională să cerem scoaterea PSRM în afara legii”

by D M
Distribuiti mai departe...

„Încă o fantasmagorie juridică de la PSRM”. Așa a calificat deputatul PAS, Radu Matrian, votul majorității Șo-Dodon de retragere a hotărârii parlamentului prin care Domnica Manole a fost numită judecătoare la Curtea Constituțională.
 
„Aceștia vor sa anuleze hotărârea prin care au numit-o pe Domnica Manole în calitate de judecător constituțional. Este o altă decizie care nu produce efect juridic de încetare a mandatului judecătorului de la Curtea Constituțională”, scfrie Radu Marian într-o postare pe Facebook, în care menționează că judecătorii CC „sunt inamovibili și unica metodă prin care aceștia pot fi demiși este fie din proprie inițiativă, sau printr-o hotărâre a Curții Constituționale.”
 
„Această hotărâre însă poate servi ca dovadă a faptului că PSRM uzurpează puterea și putem bine-mersi să mergem la Curtea Constituțională să cerem scoaterea PSRM în afara legii”, a conchis Radu Marian.
 

 
Amintim că astăzi, deputații au votat pentru retragerea hotărârii parlamentului prin care Domnica Manole a fost numită judecătoare la Curtea Constituțională. Decizia a fost adoptată cu votul a 53 de aleși ai coaliției Șor-Dodon. 

Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.