04:47:41 19.04.2024
Stiri

Polițistul care a urcat beat la volan, a ucis mama a patru copii mici pe o trecere de pietoni din Chișinău și a fugit de la locul accidentului NU-și recunoaște vina: Ce pedeapsă riscă acesta

Actualitate 22.04.2021 10:00 Vizualizări1233 Autor: Ziarul National
Polițistul care a urcat beat la volan, a ucis mama a patru copii mici pe o trecere de pietoni din Chișinău și a fugit de la locul accidentului NU-și recunoaște vina: Ce pedeapsă riscă acesta


A urcat beat la volan și a accidentat mortal o femeie de 36 de ani pe o trecere de pietoni de pe strada Socoleni din Chișinău. Mai mult, inspectorul de patrulare a lăsat victima, mamă a patru copii, să zacă pe asfalt și a fugit de la locul accidentului.

Cazul a avut loc pe 13 ianuarie curent, tragedia fiind provocată de un subofițer superior din cadrul Direcției patrulare Centru a Inspectoratului Național pentru Securitate Publică ce nu-și recunoaște vina.

Procurorii anunță că au finalizat și au trimis în judecată urmărirea penală, polițistul de 25 de ani fiind învinuit de încălcarea regulilor de securitate a circulației de către persoana care conduce mijlocul de transport, soldată cu decesul unei persoane, acțiuni săvârșite în stare de ebrietate, dar și de părăsirea locului accidentului rutier.

După ce a părăsit locul accidentului, polițistul a fost găsit în scurt timp și suspus examenului medical. Rezultatele examinării au indicat că, în momentul accidentului, inculpatul avea în sânge o concentrație de alcool de 0,86 mg/l, adică era în stare avansată de ebrietate.

Insul nu mai activează în Poliție, fiind eliberat din funcție după acest accident, și se află în arest la domiciliu.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 10 ani de închisoare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md