09:24:51 29.03.2024
Stiri

INVESTIGAȚIE // Legătura judecătorului „pe viață”, Andrei Niculcea, cu Ilan Șor pe care l-a condamnat în dosarul ce vizează jaful bancar: A fost de trei ori în Israel, după fuga lui Șor din R. Moldova

Actualitate 22.04.2021 11:08 Vizualizări3176 Autor: Ziarul National
INVESTIGAȚIE // Legătura judecătorului „pe viață”, Andrei Niculcea, cu Ilan Șor pe care l-a condamnat în dosarul ce vizează jaful bancar: A fost de trei ori în Israel, după fuga lui Șor din R. Moldova Rise.md


Magistratul de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, Andrei Niculcea, este cel care l-a condamnat, în anul 2017, pe Ilan Șor la șapte ani și jumătate de închisoare pentru spălarea a cinci miliarde de lei din sistemul bancar, deși procurorii au solicitat condamnarea lui Șor la 19 ani de închisoare.

Același judecător a zburat, pe parcursul anului 2019, de trei ori în Israel, după fuga lui Șor din R. Moldova.

Reporterii de la RISE Moldova arată într-o investigație că, la scurt timp după pronunțarea acestei sentințe, concubina judecătorului Niculcea, Svetlana Tumanova, și-a deschis un salon de frumusețe în incinta Aeroportului Internațional Chișinău, gestionat de același Șor.

Tumanova, cu care magistratul ar locui împreună și ar crește un copil comun, este prietena surorii vitregi a lui Ilan Șor, Nina Guranda. Acestea au zburat de mai multe ori împreună la Milano și Paris.

Ce mai ascunde judecătorul Niculcea, aflați AICI.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md