00:57:42 29.03.2024
Stiri

DECLARAȚIE // „Teatrele se deschid, secțiile COVID se închid, copiii revin la școală, doar socialiștii rămân în starea lor de urgență pentru a fura până la alegeri”

Actualitate 22.04.2021 14:58 Vizualizări1721 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // „Teatrele se deschid, secțiile COVID se închid, copiii revin la școală, doar socialiștii rămân în starea lor de urgență pentru a fura până la alegeri”


Starea de urgență decretată pe teritoriul R. Moldova până la data de 30 mai curent nu ar fi una motivată, acuză vicepreședintele Parlamentului Mihai Popșoi.

Potrivit deputatului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), socialiștii ar încerca să amâne cât mai mult alegerile parlamentare anticipate pentru a putea „fura”.

„Să te ții cu ghearele de putere este o crimă împotriva poporului. Teatrele se deschid, secțiile COVID se închid, copiii revin la școală, doar socialiștii rămân la starea lor de urgență pentru a fura până la alegeri”, a scris Popșoi pe Facebook.

Menționăm că autoritățile din domeniul sănătății au raportat, în ultima săptămână, o scădere cu 24% a cazurilor noi de infecție cu COVID-19 și cu 28% a numărului de morți.

Totodată, Comisia Națională pentru Situații Excepționale a relaxat mai multe restricții.

Cu toate acestea, liderul socialiștilor Igor Dodon a anunțat recent despre un al patrulea val de COVID care ar putea lovi R. Moldova „la mijlocul lunii mai”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md