(video) Protest la Salonul Auto de la Shanghai. O femeie a urcat pe o maşină din standul Tesla şi a început să strige

O posesoare de Tesla Model 3 a organizat un protest improvizat la Salonul Auto de la Shanghai care se desfășoară în aceste zile. Femeia a urcat pe acoperișul unui Model 3 demonstrativ din stand și a acuzat compania că vinde mașini defecte prin strigăte care au atras imediat atenţia celor din jur.

Tesla a declarat pentru agenţia Bloomberg că toate acuzațiile sale au fost deja verificate.

În imagini postate pe rețelele de socializare se poate vedea o femeie care poartă un tricou pe care scrie în limba chineză “Brakes Lost Control”. Numai paza pavilioanelor expoziţionale, chemată de personalul standului, a putut-o convinge să coboare jos în cele din urmă.

Femeia, așa cum au explicat cei de la Tesla, a organizat în mod repetat mai multe acțiuni similare după ce familia sa a fost grav rănită într-un accident cu un Model 3. Ea susține că motivul producerii accidentului au fost frânele defecte ale maşinii electrice. De cealaltă parte, Tesla susţine că a efectuat deja o investigaţie şi a stabilit că toate mecanismele au funcționat normal, iar viteza mașinii electrice la momentul începerii frânării era de 120 de km/h.

Cu femeia, care a insistat asupra unei compensații totale pentru achiziție, s-au început în mod repetat negocieri și i s-au oferit diverse opțiuni pentru rezolvarea conflictului, până la o expertiză independentă. Însă această soluţie din urmă a refuzat-o.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/