(foto) Un Koenigsegg rulat se vinde cu peste 1.25 milioane de dolari, deşi are rupt acul turometrului

Rare sunt anunţurile de vânzare a maşinilor rulate marca Koenigsegg, pentru că acestea există într-un număr infim pe planetă şi sunt adevărate exclusivități, din ce an nu ar fi, însă iată unul care ne-a atras atenţia.

Un exemplar CCX din 2008 se vinde cu 1.259.900 de dolari SUA, deşi are vădit rupt acul turometrului de pe bord!

Koenigsegg CCX este ultimul model al mărcii care fusese oferit cu o cutie mecanică de viteze (şase trepte). Aceasta este cuplată la un V8 twin supercharged de 4.7 litri (817 CP/920 Nm) şi toată puterea o trimite pe puntea din spate. Poate face un astfel de automobil 0-100 km/h în 3.2 secunde şi atinge maxim 395 de km/h!

Supercarul în caroserie targa este vopsit în culoarea Metallic Black, iar habitaclul îi este decorat cu piele, Alcantara şi un număr mare de aplicaţii din fibră de carbon.

Printre alte dotări şi opţiuni existente se numără: jante din fibră de carbon, etriere de frână negre, frâne carbo-ceramice, volan din fibră de carbon, scaune sport din fibră de carbon, un lift kit pentru ridicarea punţii frontale, cameră video retrovizoare, covorașe de podea din piele matlasată, stingător de incendiu opțional, sistem de monitorizare a presiunii în anvelope, etc.

Automobilul este într-o stare excelentă, fapt care corespunde parcursului mic de doar 2.500 de km. Totuşi, rămâne un mister cum s-a putut rupe acel ac de pe bord dacă exemplarul este practic nou! 🙂

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/