image
Sursa foto: IGSU

(VIDEO) Incendiu puternic la un depozit din Chișinău: Zeci de litri de acetonă s-au scurs; Pompierii luptă de 4 ore cu focul

UPDATE 11:26: Incendiul a fost localizat la 08:57, dar pompierii IGSU continuă să lupte cu flăcările. Au fost create 4 sectoare de luptă a echipelor SPGF, care intervin concomitent pentru lichidarea incendiului în focar. Efectivul de trupă a fost schimbat, iar forțe noi intervin pentru stingere, precizează IGSU.

„Din interiorul depozitului s-au scurs peste 40 litri de acetonă, iar mai multe recepiente cu lichide inflamabile au fost supuse exploziei mecanice. Pentru prevenirea scurgerii lichidelor ușor inflamabile pompierii utilizează nisip cu scopul evitării revarsării acestora și stingerii focarelor”, afirmă ofițerul de presă al IGSU.

Deocamdată nu se știe de la ce a pornit incendiu.

UPDATE 9:06: La moment, 60 de pompieri cu 15 unități de tehnică sunt antrenați pentru localizarea și lichdarea arderi, conform numărului sporit de intervenție de gradul III. Victime nu au fost raportate, a precizat ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, pentru Jurnal.md.

Știrea inițială, ora 8:07: Un incendiu puternic a izbucnit cu puțin timp în urmă pe strada Calea Basarabiei, iar echipaje de pompieri cu flăcările. Imaginile au împânzit rețelele de socializare, mai ales că norul de fum poate fi văzut practic din întreg orașul.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a precizat pentriu Jurnal.md că arde un depozit cu vopsea pe Calea Basarabiei, iar la IGSU este „apel sporit de intervenție”.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 7:19.

incendiu depozitincendiu depozit

incendiu depozitincendiu depozit

incendiu depozitincendiu depozit

incendiu depozitincendiu depozit

incendiu depozitincendiu depozit

jurnal.mdjurnal.md

incendiu fumincendiu fum

Хорошо горит. Аж с треском. Слышно аж на Волунтарилор. Окна мои как раз выходят на это зрелище. Где то между Мунчештской и Скоростной Posted by Галина Давид on Tuesday, 20 April 2021

Incendiu la un depozit de vopsea pe strada Calea Basarabiei Posted by Replica Media on Tuesday, 20 April 2021

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: