image
Sursa foto: observatornews.ro

Horoscop 21 aprilie 2021: Zodia care e păcălită cel mai ușor; Nu da vrabia din mână, pentru cioara de pe gard

Horoscopul zilei de 21 aprilie 2021 anunță că Vărsătorii vor fi emotivi din cauza conjuncției dintre Saturn și Marte, iar pentru Scorpioni este momentul perfect pentru a reveni la proiectele personale.

Berbec

Astăzi este ziua potrivită să te ocupi de consolidarea relaţiilor sociale cu colegii de serviciu. Trebuie să sprijini pe cineva din anturajul apropiat care are mare nevoie de ajutor. Comunicarea reprezintă un aspect cheie al acestei zile, iar această acțiune include nu numai vorbitul, ci și ascultatul.

Taur

Conjunctura astrală de astăzi te va ajuta să-ți orientezi energia în cea mai bună direcție. În ultima perioadă s-ar putea să te fi simțit anxioasă sau neliniștită. Toate acestea se vor risipi, deoarece începând de azi vei începe să te reechilibrezi. Vei reuși să fii mai clară în explicațiile tale, iar acest lucru îți va influența și planurile de viitor. Concentrează-te pe organizare și strategie.

Gemeni

Astăzi nu este o zi favorabilă pentru schimbări. Nu uita să apreciezi ceea ce ai şi nu mai râvni la lucruri iluzorii. Există în tine o doză de naivitate adolescentină. Nu da vrabia din mână, pentru cioara de pe gard. Nu schimba nimic în munca ta acum, în pragul vacanțelor și a sărbătorilor de primăvară, Floriile, Sfintelor Sărbători de Paști.

Rac

Ești pregătită să faci schimbări majore în viața ta. Acum este momentul potrivit pentru a te dedica activităților care îți fac plăcere. Vei avea parte de evenimente neașteptate, pozitive. Se anunță câștiguri financiare. Ai grijă însă să nu cheltui impulsiv, ci să te concentrezi pe nevoile tale.Încearcă să faci un pact de negresiune și cu colegii care nu te plac așa de mult. Nimic personal, treburi de birou! Sau de sufragerie, dacă lucrezi cu munca la domiciliu.

Leu

Tot felul de mici incidente te fac să crezi că norocul nu mai este de partea ta, dar ar fi bine să fii mai atent, norocul şi-l mai face şi omul! Vei avea impulsul de a acționa și de a-ți rezolva toate blocajele. Ceea ce te îngrijora până acum se va clarifica și vei începe o nouă traiectorie în viața ta afectivă. Inima ta te îndrumă să descoperi noi orizonturi sentimentale, pe care anterior nu le-ai luat în considerare.

Fecioară

Mercur îți influențează casa dragostei, aducând aventură și pasiune în viața ta amoroasă. În curând eforturile tale vor fi răsplătite cu binemeritate rezultate. Viața îți va oferi circumstanțele potrivite pentru a te dezvolta pe toate planurile. Vei dori să îi demonstrezi partenerului tău afecțiunea pe care i-o porți. Este posibil ca intuiția ta să fie mai dezvoltată decât de obicei.

Balanță

Astăzi ai mai mult noroc în domeniul social. Viitorul tău apropiat va depinde de eforturile pe care le vei întreprinde azi. Tensiunile dintre oameni te afectează în mod deosebit. Vor ieși la suprafață emoții și reacții nepotrivite. Încearcă să rămâi calmă și să fii cât mai diplomată.

Scorpion

Începi să te eliberezi în sfârșit de tensiunile acumulate. Vibrațiile pozitive îți dau târcoale. Va începe o perioadă în care nu va fi necesar să te zbați în toate direcțiile. Pe plan profesional lucrurile încep să meargă bine. Profită de această zi pentru a cunoaște oameni noi. Adesea ești timidă, azi vei avea însă curajul de a cunoaște noi oameni. Unii dintre aceștia îți vor oferi ajutor pe viitor.

Săgetător

Te regăsești în mijlocul unor situații care îți vor testa capacitatea de a reacționa prin decizii inteligente. Lasă-te ghidată de intuiția ta și nu vei da greș. Fii cât mai realistă posibil. Este o zi bună pentru a-ți consolida planurile și a te organiza. Ai putea învăța o multitudine de lucruri care să îți îmbogăească mintea. Deschide ochii în fața lucrurilor noi, diversității culturale. Stai bine cu moralul și debordezi de energie.

Capricorn

Horoscopul zilei de 21 aprilie 2021 anunță un echilibru între dorințele tale și realitate. Umbra vechii tale relații încă te bântuie și te împiedică să îți reconstruiești viața. La muncă, șeful tău s-ar putea să îți ceară să întreprinzi o călătorie. Pregătește-ți bagajul deoarece în viitorul apropiat se anunță o călătorie.

Vărsător

Mediul în care lucrezi este unul foarte stresant, iar acest lucru te afectează major. Există posibilitatea să fii afectată din cauza presiunii la care ești supusă. Simți cum fiecare zi de lucru devine tot mai grea. Detașează-te și acordă-ți timp pentru tine. Fă totul în ritmul tău și nu lăsa ca mediul extern să afecteze atât de mult cum te simți. Se anunță schimbări pozitive.

Pești

Ești copleșită de obligațiile și preocupările cotidiene. Nu vei fi scutită de anxietate, stres sau probleme de concentrare. Încearcă să preiei din nou controlul asupra emoțiilor care te copleșesc. Vorbește cu prietenii despre sentimentele negative care îți dau târcoale. Acest lucru te poate ajuta. Confruntă-ți stările și descoperă noi metode prin intermediul cărora să te eliberezi de stres. Nu ezita să încerci lucruri noi precum yoga, meditație sau un sport care te detensionează.

Noutăţile partenerilor

comentarii: